m

This is Aalto. A Professional theme for
architects, construction and interior designers

Call us on +651 464 033 04

531 West Avenue, NY

Mon - Sat 8 AM - 8 PM

Top

Masterwood godinama radi na unapređenju specijalizovane serijske proizvodnje kreveta, sve vrijeme težeći ka suštini i ličnom izrazu.

Konačno, time su stvoreni uslovi za iskorak kojim smo postali bliži sebi, svojim inicijalnim strastima i pokretačima . Taj iskorak je, netipično, podrazumijevao i povećan udio u ručnom radu.

Posmatrajući tržišne tendencije, uočavamo da predmeti koje biramo za sebe i oko sebe, odjeća koju nosimo, automobile koji vozimo i kuća u kojoj živimo označavaju naš stil, samopercepciju i/ili naše težnje. Izražavamo se kroz materijalnu kulturu, a naša materijalan kultura odražava ko smo i ko želimo da postanemo. Biramo ono sa čim želimo da nas drugi vide u vezi.

Od momenta kada smo imali priliku birati u uticati na svoj životni prostor, bilo da je to tinejdžerska soba, iznajmljen stan ili radno mjesto, uvijek se trudimo izraziti dio svoje ličnosti. Svaka opcija definiše naš izraz, definiše prostor koji doživljavamo lično i u njemu tražimo smisao.

S tim u vezi, odvažno smo se odlučili da pored naše standard ponude, kreiramo i dve nove linije, koje će, vjerujemo, biti i naš novi poslovni pravac.

Željeli smo da našu strast i duboka uvjerenja o zdravom snu, važnosti kvalitetnog i dobrog dizajna, podijelimo sa vama i prenesemo dio nečeg posebnog, kroz naš spavaći program.

U vremenu globalizacije, internacionalizacije i liberalizacije, nas upravo razlike, one iskonske, čine drugačijima i posebnima.

Imajući u vidu da dizajn enterijera i namještaja spada u kategoriju tržišta luksuznih usluga, odlučili smo se na kreranje kreveta koji će se nasljeđivati, prenositi sa generacije na generaciju… kreveti koji su dio vašeg ličnog izbora.

Naši kreveti traju doživotno a i duže.

Odlučili smo da dašak luksuza postane dio vaše intime.

Spavaća soba je dio vašeg doma koji dijelite samo sa posebnim ljudima u vašem životu ili ga pak sebično čuvate samo za sebe.

Ponovo, odlučivši se za odabir kreveta iz standard, exclusive ili limited edition ponude, on čini izraz vačeg jedinstvenog stila.

Udovoljite sebi i svojim snovima. (Neka mjesto vaših snova ujedno bude i vaše omiljeno mjesto.)

Nasa opredjeljenja: zdrav san, zdravo okruženje, prirodni materijali, metal-free kreveti, vrhunski dizajn (prednosti dobrog dizajna)